Skip to main content

Ihastu Paseoon

Tunteella ja sydämellä luotu, ammattitaidolla ja rakkaudella valmistettu.

Helsingin Vattuniemeen kaivattiin Lauttasaaren asukkaiden ja vierailijoiden olohuonetta. Me päätimme toteuttaa yhteisen haaveen kahvilasta ja ravintolasta – näin syntyi Paseo Cafe & Grill.

Kaikki ruoasta arkkitehtuuriin on suunniteltu miljöön ja alueen tunnelman mukaan. Paseo sointuu niemeen kuin se olisi aina ollut siellä. Toivotamme vieraamme tervetulleeksi nauttimaan, virkistäytymään ja rentoutumaan meren rannalle, luonnon keskelle.

Tarjoamme makeannälkäisille vitriinistämme tuoreita munkkejamme ja kakkuja sekä myös pientä suolaista. Valmistamme itse herkullista jäätelöä, Paseon suosittua gelatoa. Jäätelö on tuoretuote, siksi teemmekin sitä joka päivä. Asiakkaidemme suosiossa ovat varsinkin burgerimme sekä kalaruokamme ja äyriäisannoksemme.

Kahvilaravintolan on suunnitellut lauttasaarelainen arkkitehtitoimisto Siren Arkkitehdit / Jukka Siren. Rakennus istuu rantamiljöseen kauniisti ja sen rakennusmateriaalina on käytetty Siperian lehtikuusta.

Konditoriaherkkuja Lauttasaaressa

Ihastu itse leivottuihin tuotteisiimme ja muihin herkkuihin! Vaikka paikan päällä tehtyihin munkkeihin, piiraisiin tai runsaisiin katkarapuleipiin.

Konditoriatuotteissamme löytyvät monipuolisesti myös gluteenittomat, viljattomat sekä vegaaniset tuotteet.

Saat kätevästi ostettua konditoriatuotteita myös mukaasi.

Kahvit & teet

Lähde matkalle kahvin ja teen maailmaan! Valikoimastamme löydät erilaiset kahvit, erikoiskahvit ja kylmät kahvijuomat. Lisäksi tarjolla myös ihanat haudutetut teet monine eri makuineen.  Nappaa aamukahvi mukaasi tai tule viettämään kiireetöntä päivää höyryävän kupin äärellä.

Paseo Gelato

Paikan päällä itse tehty Paseo Gelato -jäätelö on suuri ylpeytemme! Jäätelömestarimme valmistaa herkullisen jäätelön, jonka mauista voit löytää oman suosikkisi ja kasata mieleisesi annoksen.

Herkkuja hiiligrillistä

Maistuisiko hiiligrillissä valmistettu herkullinen gambas pil-pil, premium-burger tai tuore kala? Hiiligrillimme avotulessa valmistuvat monenlaiset herkut.

Mitä Paseo tarkoittaa?

Sana on espanjaa ja tarkoittaa kävelytietä, kävelyretkeä, käveleskelyä.
Paseo sijaitsee Lauttasaaren parhaan rantaraitin varrella, pienen kävelymatkan päässä Itälahdenkadun päädystä.