Herkullisia makuja, kiireetön ilmapiiri

Paseossa nautit samassa paketissa sekä kahvila- että ravintolatunnelmasta. Piipahda kahville tai istu iltaa hyvän ruoan ja juoman kanssa pidempäänkin. Arkiaamuisin tarjoamme aamiaista, viikonloput käynnistää Paseon viikonloppuaamiainen. Palvelemme vieraitamme vuoden ympäri. Asiakkaidemme suosikeiksi vuosien mittaan on noussut burgerimme sekä monipuoliset, vaihtelevat kala-annoksemme. Kesällä asiakkaidemme suosikki on paikan päällä päivittäin valmistettava Paseon Gelato.

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka

Treffaa ystäviä tai yhteistyökumppaneita rauhallisessa ja luonnonläheisessä merenrantamiljöössä Veijarivuoressa, Lauttasaaren Vattuniemessä.

Mukavassa ja välittömässä ympäristössä voit nauttia laajasta kahvilan valikoimastamme ja konditoriatuotteistamme. Herkuttele suolaisia ja makeita vitriinituotteita, kahvittele tuoreiden leivosten kera ja kohtaa idearikkaassa ympäristössä ystävät, asiakkat, työporukka tai taloyhtiön väki ilman kaupungin hälinää.


Juhlatunnelmaa

Juhlatunnelmaa

Kaipaatko mukautuvaa tilaa pienimuotoisia syntymäpäiviä, häitä tai esimerkiksi sukujuhlia varten? Tervetuloa tutustumaan, olisiko Paseo juhlillesi sopiva tila. Huolehdimme räätälöidystä juhlamenusta ja autamme muokkaamaan tilan juuri sellaiseksi kuin sen juhliisi haluat.

Ota yhteyttä!


Catering-palvelut

Catering-palvelut

Paseon takana toimii pitkän linjan catering-alan ammattilaisia, joten voit jättää huoletta ruokahuolesi meidän harteillemme. Valmistamme ja toimitamme erilaiset ruokaratkaisut kattauksineen toiveittesi mukaan esimerkiksi juhliin tai seminaareihin. Kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä somessa.

Paseo Cafe & Grill Lauttasaari Helsinki

Good mood & service

Ma - to 9:30 - 20:00 (keittiö 11:00-19:30)
Pe 9:30 - 22:00 (keittiö 11:00-20:30)
La 10:00 - 22:00 (keittiö 12:00-20:30)
Su 10:00 -19:00 (keittiö 12:00-18:30)

Paseo Cafe & Grill
Itälahdenkatu 1a, 00210 Lauttasaari, Helsinki
050 – 351 5449
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.