Ihastu Paseon moniin makuihin

Tunteella ja sydämellä luotu, ammattitaidolla ja rakkaudella valmistettu.

Helsingin Vattuniemeen kaivattiin Lauttasaaren asukkaiden ja vierailijoiden olohuonetta. Me päätimme toteuttaa yhteisen haaveen kahvilasta ja ravintolasta – näin syntyi Paseo Cafe & Grill.

Kaikki ruoasta arkkitehtuuriin on suunniteltu miljöön ja alueen tunnelman mukaan. Paseo sointuu niemeen kuin se olisi aina ollut siellä. Toivotamme vieraamme tervetulleeksi nauttimaan, virkistäytymään ja rentoutumaan meren rannalle, luonnon keskelle.

Tarjoamme makeannälkäisille vitriinistämme tuoreita munkkejamme ja kakkuja sekä myös pientä suolaista. Valmistamme itse herkullista jäätelöä, Paseon suosittua gelatoa. Jäätelö on tuoretuote, siksi teemmekin sitä joka päivä. Asiakkaidemme suosiossa ovat varsinkin burgerimme sekä kalaruokamme ja äyriäisannoksemme.

Konditoriaherkkuja

Konditoriaherkkuja

Ihastu itse leivottuihin tuotteisiimme ja muihin herkkuihin! Vaikka paikan päällä tehtyihin munkkeihin, piiraisiin, churroihin tai runsaisiin katkarapuleipiin.

Konditoriatuotteissamme löytyvät monipuolisesti myös gluteenittomat, viljattomat sekä vegaaniset tuotteet.

Saat kätevästi ostettua konditoriatuotteita myös mukaasi.


Kahvit & teet

Kahvit & teet

Lähde matkalle kahvin ja teen maailmaan! Valikoimastamme löydät erilaiset kahvit ja erikoiskahvit sekä haudutetut teet monine eri makuineen. Nappaa aamukahvi mukaasi tai tule viettämään kiireetöntä päivää höyryävän kupin äärellä.


Paseo Gelato

Paseo Gelato

Paikan päällä itse tehty Paseo Gelato -jäätelö on suuri ylpeytemme! Jäätelömestarimme valmistaa herkullisen jäätelön, jonka mauista voit löytää oman suosikkisi ja kasata mieleisesi annoksen.


Hiiligrillin herkut

Hiiligrillin herkut

Maistuisiko hiiligrillissä valmistettu herkullinen kasvisvarras, premium-burger tai tuore kala? Hiiligrillimme avotulessa valmistuvat monenlaiset herkut.

Seuraa meitä somessa.

Paseo Cafe & Grill Lauttasaari Helsinki

Good mood & service

Ma - to 9:30 - 20:00 (keittiö 11:00-19:30)
Pe 9:30 - 22:00 (keittiö 11:00-20:30)
La 10:00 - 22:00 (keittiö 12:00-20:30)
Su 10:00 -19:00 (keittiö 12:00-18:30)

Paseo Cafe & Grill
Itälahdenkatu 1a, 00210 Lauttasaari, Helsinki
050 – 351 5449
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.