Skip to main content

Herkullisia makuja, kiireetön ilmapiiri

Paseossa nautit samassa paketissa sekä kahvila- että ravintolatunnelmasta. Piipahda kahville tai istu iltaa hyvän ruoan ja juoman kanssa pidempäänkin. 

Arkiaamuisin tarjoamme aamiaista, viikonloput käynnistää Paseon viikonloppuaamiainen. Palvelemme vieraitamme vuoden ympäri. Asiakkaidemme suosikeiksi vuosien mittaan on noussut burgerimme sekä monipuoliset, vaihtelevat kala-annoksemme. Kesällä asiakkaidemme suosikki on paikan päällä päivittäin valmistettava Paseon Gelato.

Kohtaamispaikka Lauttasaaressa

Treffaa ystäviä tai yhteistyökumppaneita rauhallisessa ja luonnonläheisessä merenrantamiljöössä Veijarivuoressa, Lauttasaaren Vattuniemessä.

Mukavassa ja välittömässä ympäristössä voit nauttia laajasta kahvilan valikoimastamme ja konditoriatuotteistamme. Herkuttele suolaisia ja makeita vitriinituotteita, kahvittele tuoreiden leivosten kera ja kohtaa idearikkaassa ympäristössä ystävät, asiakkat, työporukka tai taloyhtiön väki ilman kaupungin hälinää.

Juhlatunnelmaa meren äärellä

Kaipaatko mukautuvaa tilaa pienimuotoisia syntymäpäiviä, häitä tai esimerkiksi sukujuhlia varten? Tervetuloa tutustumaan, olisiko Paseo juhlillesi sopiva tila. Huolehdimme räätälöidystä juhlamenusta ja autamme muokkaamaan tilan juuri sellaiseksi kuin sen juhliisi haluat.

Catering-palvelut

Paseon takana toimii pitkän linjan catering-alan ammattilaisia, joten voit jättää huoletta ruokahuolesi meidän harteillemme. Valmistamme ja toimitamme erilaiset ruokaratkaisut kattauksineen toiveittesi mukaan esimerkiksi juhliin tai seminaareihin. Kerromme mielellämme lisää.

Mitä Paseo tarkoittaa?

Sana on espanjaa ja tarkoittaa kävelytietä, kävelyretkeä, käveleskelyä.
Paseo sijaitsee Lauttasaaren parhaan rantaraitin varrella, pienen kävelymatkan päässä Itälahdenkadun päädystä.